طرز تهیه پولکی
مواد اولیه :
شکر 1 پیمانه
سرکه انگور 9 قاشق غذاخوری
آب 1 استکان
اسانس به میزان دلخواه
15
ابتدا شکر و آب و سرکه را مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا خوب قوام آید.بعد از روی حرارت برداشته و اسانس مورد دلخواه خود را اضافه میکنید.روی فویل را روغن میزنید و مواد پولکی را روی آن پخش میکنیم پهن کرده تا خنک شود.
نکته:
اسانس هایی که برای این پولکی میتوان استفاده کرد:پودر لیمو عمانی.پودر پوست پرتقال یا نارنج.زعفران.پودر نارگیل.پودر هل است که میزان آن به سلیقه خودتان بستگی دارد.
اگر دوست دارید پولکی روشن باشد ازسرکه سفید و اگر دوست دارید تیره باشد از سرکه تیره استفاده کنید.
یازهرا
آخرین نظرات